Общая оценка компании

Последние отзывы

Последние вакансии

Украина, Киев
Who we are Miratech is an IT services and outsourcing company that provides services to multinational organizations all over the ... Полное описание
Украина, Винница
Who we are Miratech is an IT services and outsourcing company that provides services to multinational organizations all over the ... Полное описание
Украина, Винница
Who we are Miratech is an IT services and outsourcing company that provides services to multinational organizations all over the ... Полное описание
Украина, Киев
Who we are Miratech is an IT services and outsourcing company that provides services to multinational organizations all over the ... Полное описание
Украина, Киев, бульвар Ивана Лепсе, з